Seurakunnan uudet kotisivut on julkaistu!

Liperin seurakunnan uudet verkkosivut on julkaistu.

Uusien sivujen myötä Liperin seurakunta siirtyy käyttämään Suomen evankelis-luterilaisen kirkon yhteistä verkkopohjaa, erityisesti seurakuntien käyttöön räätälöityä Lukkari-järjestelmää.

Uusi sivusto löytyy entiseen tapaan osoitteesta liperinseurakunta.fi. Sivut skaalautuvat tableteille ja älypuhelimiin.

Vaikka sivusto on julkaistu ja suurin työ on saatu päätökseen, sivuja päivitetään ahkerasti lähiviikkoina.

Sivujen kehittämisessä tarvitaan myös palautetta, voit antaa palautetta palautelomakkeen kautta.

Rippikouluun ilmoittautuminen

7.10.2019 12.00

Kaikille 2005 syntyneille Liperin seurakunnan jäsenille lähetetään syyskuussa kirje, joissa on kutsu seuraavan vuoden riparien infotilaisuuksiin. Tietoa infojen ajankohdista saat myös nettisivuiltamme ja kirkollisista ilmoituksista Kotiseutu-uutisista ja Karjalan Heilistä.

Lue lisää rippikouluun ilmouttautumisesta