Perhekerhot 


Perhekerhot toimivat lasten ja aikuisten yhteisinä kohtaamispaikkoina. Perhekerho on avoin kaikille alle kouluikäisten lasten kanssa oleville ja kerhoon voit tulla mukaan milloin tahansa kerhokauden aikana. Kerhossa aikuisilla on mahdollisuus tavata muita aikuisia ja vaihtaa ajatuksia, sieltä löytyy uusia ystäviä ja leikkiseuraa. Kerhoon kuuluu pieni hartaushetki, kahvittelua ja mehua. Tule mukaan viettämään hyvää hetkeä yhdessä.

Perhekerhot kokoontuvat nyt keväällä koronan vuoksi ulkokerhoina ja ilman tarjoilua - paitsi ti 2.3 on tarjolla nuotiomakkara 

 

            Ylämyllyn srk-talolla tiistaisin klo 9.30-11.30

 

            Viinijärven srk-talolla tiistaisin klo 9.30-11.30

 

 

 

EKAVAUVAKERHO

on ensimmäistä vauvaansa kotona hoitavien vanhempien kohtaamispaikka. Mukaan kutsutaan myös ensimmäistä vauvaa odottavat äidit /isät. Kerhossa on mahdollisuus tavata toisia samassa elämäntilanteessa olevia perheitä, vaihtaa ajatuksia ja vauvaperhekuulumisia kahvittelun lomassa. Kerhohetkeen kuuluu myös pieni hartaushetki. 

Ekavauvakerho kokoontuu Ylämyllyn seurakuntatalolla torstaisin klo 13.30-15.30.

 

AVOIN PÄIVÄKERHO

on aikuisten ja lasten yhteinen kohtauspaikka. Toiminta perustuu aikuisten ja lasten yhteiseen tekemiseen. 

Avoin päiväkerho kokoontuu Ylämyllyn seurakuntatalolla ulkokerhona joka toinen viikko maanantaisin klo 9-11 (parittomat viikot),

 

 

ILTAPERHEKERHO

Iltaperhekerhossa tavataan lapsia ja vanhempia ja huokaistaan päivän touhujen jälkeen. Kerhossa on lopuksi tarjolla iltapalaa.

Kerho kokoontuu Ylämyllyn srk-talolla n. kerran kuussa keskiviikkoisin klo 17-19 

  Huom!  Iltaperhekerho on nyt koronatauolla!                            

 

Suojassa enkelin