Tämän hetkisestä koronatilanteesta johtuen kerhotoiminta on tauolla.

Taivaan Isän siunausta perheille, pitäkää huolta toisistanne!

Perhekerhot

toimivat lasten ja aikuisten yhteisinä kohtaamispaikkoina. Perhekerho on avoin kaikille alle kouluikäisten lasten kanssa oleville ja kerhoon voit tulla mukaan milloin tahansa kerhokauden aikana. Kerhossa aikuisilla on mahdollisuus tavata muita aikuisia ja vaihtaa ajatuksia, sieltä löytyy uusia ystäviä ja leikkiseuraa. Kerhoon kuuluu pieni hartaushetki, kahvittelua ja mehua. Tule mukaan viettämään hyvää hetkeä yhdessä.

Ylämyllyn srk-talo tiistaisin klo 9.30-11.30

Viinijärven seurakuntasali tiistaisin klo 9.30-11.30

Liperin HerranKukkaro keskiviikkoisin klo 9.30-11.30

EKAVAUVAKERHO

on ensimmäistä vauvaansa kotona hoitavien vanhempien kohtaamispaikka. Mukaan kutsutaan myös ensimmäistä vauvaa odottavat äidit /isät. Kerhossa on mahdollisuus tavata toisia samassa elämäntilanteessa olevia perheitä, vaihtaa ajatuksia ja vauvaperhekuulumisia kahvittelun lomassa. Kerhohetkeen kuuluu myös pieni hartaushetki.

Ekavauvakerho kokoontuu Ylämyllyn seurakuntatalolla torstaisin klo 13.30-15.30.

AVOIN PÄIVÄKERHO

on aikuisten ja lasten yhteinen kohtauspaikka. Toiminta perustuu aikuisten ja lasten yhteiseen tekemiseen.

Avoin päiväkerho kokoontuu Ylämyllyn seurakuntatalolla joka toinen keskiviikko klo 9-11 (parittomat viikot)

ILTAPERHEKERHO

Iltaperhekerhossa tavataan lapsia ja vanhempia ja huokaistaan päivän touhujen jälkeen. Kerhossa on lopuksi tarjolla iltapalaa.

Nyt keväällä iltakerho kokoontuu vielä kerran tilanteesta riippuen ke13.5 Ylämyllyn srk-talolla klo 17-19.

Suojassa enkelin