Perhekerhot jatkuvat jälleen - tervetuloa mukaan!

Perhekerhot toimivat lasten ja aikuisten yhteisinä kohtaamispaikkoina. Perhekerho on avoin kaikille alle kouluikäisten lasten kanssa oleville ja kerhoon voit tulla mukaan milloin tahansa kerhokauden aikana. Kerhossa aikuisilla on mahdollisuus tavata muita aikuisia ja vaihtaa ajatuksia, sieltä löytyy uusia ystäviä ja leikkiseuraa. Kerhoon kuuluu pieni hartaushetki, kahvittelua ja mehua. Tule mukaan viettämään hyvää hetkeä yhdessä.

Perhekerhot kokoontuvat

Ylämyllyn srk-talo tiistaisin klo 9.30-11.30

Viinijärven seurakuntasali tiistaisin klo 9.30-11.30

Liperin HerranKukkaro keskiviikkoisin klo 9.30-11.30

EKAVAUVAKERHO

on ensimmäistä vauvaansa kotona hoitavien vanhempien kohtaamispaikka. Mukaan kutsutaan myös ensimmäistä vauvaa odottavat äidit /isät. Kerhossa on mahdollisuus tavata toisia samassa elämäntilanteessa olevia perheitä, vaihtaa ajatuksia ja vauvaperhekuulumisia kahvittelun lomassa. Kerhohetkeen kuuluu myös pieni hartaushetki.

Ekavauvakerho kokoontuu jälleen syksyllä Ylämyllyn seurakuntatalolla torstaisin klo 13.30-15.30.

AVOIN PÄIVÄKERHO

on aikuisten ja lasten yhteinen kohtauspaikka. Toiminta perustuu aikuisten ja lasten yhteiseen tekemiseen.

Avoin päiväkerho kokoontuu Ylämyllyn seurakuntatalolla joka toinen viikko maanantaisin klo 9-11 (parittomat viikot)

ILTAPERHEKERHO

Iltaperhekerhossa tavataan lapsia ja vanhempia ja huokaistaan päivän touhujen jälkeen. Kerhossa on lopuksi tarjolla iltapalaa.

Kerho kokoontuu Ylämyllyn srk-talolla kerran kuussa keskiviikkoisin klo 17-19

kerhopäivät ovat: 9.9, 7.10, 4.11 ja 9.12