Kerhotoiminta jatkuu jälleen syksyllä!                                  

 

PERHEKERHOt 

 

Perhekerhot toimivat lasten ja aikuisten yhteisinä kohtaamispaikkoina.

Perhekerho on avoin kaikille alle kouluikäisten lasten kanssa oleville ja kerhoon voit tulla mukaan milloin tahansa kerhokauden aikana.

Kerhossa aikuisilla on mahdollisuus tavata muita aikuisia ja vaihtaa ajatuksia, sieltä löytyy uusia ystäviä ja leikkiseuraa.

Kerhoon kuuluu pieni hartaushetki, kahvittelua ja mehua. Tule mukaan viettämään hyvää hetkeä yhdessä.

            


EKAVAUVAKERHO 

 

Ekavauvakerho on ensimmäistä vauvaansa kotona hoitavien vanhempien kohtaamispaikka. Mukaan kutsutaan myös ensimmäistä vauvaa odottavat äidit /isät. Kerhossa on mahdollisuus tavata toisia samassa elämäntilanteessa olevia perheitä, vaihtaa ajatuksia ja vauvaperhekuulumisia kahvittelun lomassa. Kerhoon kuuluu myös pieni hartaushetki.

 

VAUVAPERHEKAHVILA

Vauvaperheiden yhteinen aamupäivän jutustelu- ja leikkihetki. Tänne ovat tervetulleita myös isommat sisarukset touhuamaan.                             Tarjolla kahvia ja mehua. 

 

AVOIN PÄIVÄKERHO

Avoin kerho on kotonaan lapsia hoitavien aikuisten ja lasten yhteinen kohtaamispaikka. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Kerhon toiminta perustuu lasten ja aikuisten yhteiseen tekemiseen. 

               

ILTAPERHEKERHO 

           

Iltaperhekerhossa tavataan lapsia ja vanhempia ja huokaistaan päivän touhujen jälkeen. Tarjolla iltapalaa.

 

PERHEIDEN TAIDEILTA 

            

Tehdään kunkin omannäköistä erilaista taidetta monenlaisista materiaaleista; maalausta, liimausta, paperia, savea, kierrätys- ja luonnonmateriaaleja ym. mitä keksitäänkään kokeilla. 

                            

 

Suojassa enkelin