LÄHETYSTYÖ LIPERIN SEURAKUNNASSA

Lähetystyö on kirkon tehtävä, joka perustuu Jeesuksen antamaan lähetyskäskyyn:

”Jeesus tuli heidän luokseen ja puhui heille näin: ”Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti.”. Matt. 28: 18-20

Lähetystyö on Jumalan rakkauden välittämistä sanoin ja teoin, lähellä ja kaukana.

Jokainen seurakuntalainen voi tehdä lähetystyötä omalla paikallaan ja omalla tavallaan.

Lähetystyössä voi olla mukana osallistumalla seurakunnan toimintaan, rukoilemalla lähetystyön puolesta ja olemalla mukana varojen keräämisessä.

Lähetystyön hyväksi seurakunnassa järjestetään myyjäisiä, arpajaisia ja tapahtumia ja  srk- ja lähetyspiirit  ja kerhot keräävät varoja lähetyksen hyväksi

Srk- ja lähetyspiirit toimivat seuraavilla kylillä: Leppälahti, Kaatamo, Honkavaara-Salokylä sekä Tutju. Piirit kokoontuvat kodeissa tai julkisissa tiloissa.

Viinijärven srk-talolla toimiva piirakkapiiri  sekä Liperissä HerranKukkarossa toimiva askartelupiiri toimivat myös lähetyksen hyväksi.

NIMIKKOLÄHETIT- JA KOHTEET:

Kaisa ja Jukka Sadeharju sekä Leevi, Helmi ja ja Lenni.

Kaisa ja Jukka työskentelevät Raamatunkäännöstyössä Papua- Uudessa-Guineassa Kansanlähetyksen kautta.

Sadeharjujen blogia voit seurata osoitteessa www.sadeharju.net

Anni ja Heikki Takko sekä Minttu, Santtu ja Siiri.

Anni toimii Senegalissa Länsi-Afrikan ja Ranskan kirkollisen työn ja kummityön koordinaattorina ja Heikin vastuulla on kehitysyhteistyö sekä kirkon omavaraisuuden kasvattamiseen tähtäävä työ Suomen Lähetysseuran kautta.

Raamatunkäännöstyö Intiassa Suomen Pipliaseuran kautta.
Tutustu Pipliaseuran raamatunkäännöstyöhön Pipliaseuran kotisivuilla

Pappi

Aikuis- ja lähetystyö, kylien seurakuntapiirit