Tervetuloa rippikouluun!

Rippikoulu kutsuu sinua sinä vuonna kun täytät 15 vuotta. Rippikoulun voi käydä myös vuotta aiemmin tai myöhemmin. Rippikoulussa perehdyt tarkemmin uskoon, johon sinut on kastettu ja voit elää sitä todeksi yhdessä muiden nuorten kanssa.

Rippikouluun voit tulla myös vaikka sinua ei olisi kastettu. Jos haluat osallistua konfirmaatioon, sinut tulee kastaa ennen sitä. Jos sinut on kastettu, mutta et enää kuulu kirkkoon, on sinun liityttävä kirkkoon ennen konfirmaatiota. Rippikouluikäinen voi huoltajien luvalla liittyä kirkkoon, vaikka nämä eivät itse kirkkoon kuuluisikaan.

Rippikoulun käytyäsi voit osallistua konfirmaatioon, joka antaa sinulle oikeuden toimia kummina, osallistua itsenäisesti ehtoolliselle ja asettua 18-vuotiaana ehdokkaaksi seurakuntavaaleissa. Rippikoulu on kirkkohäiden edellytys.

Rippikoulun käyneiden nuorten kokemuksia (mm. videoita ja kuvia) löydät ripari.fi-sivustolta.

Rippikouluun liittyvistä asioista voit kysyä meiltä

Tiina p. 040 588 9491 ja

Taru p. 0400 188812