Isoshaku alkaa! Lomakkeen voit tulostaa tästä

Lisätietoja voi kysyä Tarulta p. 0400 188812.

Uuteen kokkikerhoon Ylämyllyllä mahtuu vielä!

Uusi kokkikerho alkaa 3.-5.-luokkalaisille Ylämyllyn srk-talolla perjantaisin klo 15-16.30. Ensimmäinen kerhokerta 12.2. Kokkikerhossa opetellaan yhteistyötaitoja ja leivotaan yhdessä erilaisia herkkuja. Kerhoon mahtuu 10 osallistujaa. Ilmoittautumiset tapahtuvat tekstiviestillä tai whatsapilla, kysy Veeralta, onko vielä paikkoja p. 040 5889493.

Diakoniapäivystykset

Diakoniapäivystysten ajankohdat säilyvät ennallaan, mutta EU-ruokakassien jakelu tapahtuu koronarajoitusten aikana kulloisenkin päivystyspaikan ulko-ovelta.

******************************************************************************************

Retriitti

Haluatko pysähtyä hetkeksi Sanan ääreen? Etsi itsellesi rauhallinen ja mieluinen paikka ja klikkaa auki oheinen linkki retriittitekstin ääreen. Taivaallinen Isä siunatkoon hetkesi. Linkki retriitin tekstiin tästä.

Päiväkerhot

Lapsella on oikeus pyhään. Seurakunnan päiväkerhoissa pyhää lähestytään lapsen tasolla yhdessä aikuisen kanssa.
Päiväkerhot kutsuvat kaikkia 3-5 vuotiaita.

Kerhot kokoontuvat seurakunnan tiloissa 2 kertaa viikossa kunnan jokaisessa taajamassa.

Lisätietoja saa / ilmoittautua voi varhaiskasvatuksen ohjaajalle p. 0400 425074 / Outi Toppi tai outi.toppi@evl.fi

Ilmoittautumiskaavakkeen voit ladata tästä linkistä Ilmoittautumiskaavake.

Liperin seurakunnan järjestämä Israelin matka siirtyy vuoteen 2021

Uusi ajankohta on 29.10.2021 - 05.11.2021. Ilmoittautua voi Jari Uimoselle puh. 0400 276 696 tai kirkkoherranvirastoon puh. 0400 167 400.

Liperin seurakunnan Facebook

Klikkaa pienestä kirkon kuvasta vasemmassa yläreunassa (alapuolella olevasta kuvasta), niin pääset Facebookiin.