Tervetuloa mukaan nuorten toimintaan!

ISOSKOULUTUS uusille tuleville isosille pyörähtää tämän syksyn osalta käyntiin seuraavasti: Kaikille tämän vuoden aikana riparin käyneille on oma nuortenilta perjantaina 11.9 klo 18-20 Ylämyllyn srk-talolla. Tähän iltaan kutsutaan leireillä olleita isosia myös mukaan. Illan aikana kerrotaan vielä myös isoskoulutuksesta ja voit ilmoittautua koulutukseen. Ja saat siis tulla nuorteniltaan vaikka et haluaisikaan lähteä isostouhuihin mukaan!

Ilmoittaudu silti isoskoulutukseen mielellään etukäteen. Ilmoittautumisen voit hoitaa Tarulle. Viestissä kerrot nimesi ja muita tietoja: osoite, puhelinnumero, sähköposti ja ruoka-aineallergiat, TÄMÄ ON TÄRKEÄÄ! Ilmoittaudu isoskoulutukseen 11.9 mennessä. Jos et jostain syystä pääse tuohon nuorteniltaan 11.9, niin kerro siitä viestissäsi. Tässä tapauksessa olet ilmoittautunut isoskoulutukseen ja sinulle postitetaan infokirje tulevasta koulutuksesta.

Varsinainen isoskoulutus aloitetaan viikonloppuleirillä Kuoringassa 23.-25.10. Leiri alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina n. klo 13.

KERHON OHJAAMISESTA alakouluikäisille kiinnostuneet! Voitte olla suoraan yhteydessä Tinttiin p. 040 588 9493 tai tiina.hovattala-saatsi@evl.fi. Tintti on meidän seurakunnan toinen nuorisotyönohjaaja ja vastaa alakouluikäisten toiminnasta.

Tänä syksynä Ylämyllyn seurakuntatalolla on nuortenilta kerran kuukaudessa perjantaisin klo 18 – 20, päivät ovat:

11.9 riparin käyneiden ilta

11.12 nuorten kauneimmat joululaulut ja pikkujoulut

Olet tervetullut yksin tai kavereittesi kanssa pelailemaan, juttelemaan ja viettämään iltaa. N. klo 18.15 pidetään hartaus ja ehkä muutakin pientä ohjelmaa.

Nuorille on oma tila ”olkkari” Ylämyllyn seurakuntatalolla, Katajapolku 1, 80400 Ylämylly. Nuorisotyöstä vastaa nuorisotyönohjaaja Taru Uimonen p. 0400 188812 taru.uimonen@evl.fi.

Jouluinen ilta