Ajankohtaista

Oletko se sinä? haluatko päästä vaikuttamaan oman seurakunnan asioihin mahtavassa nuorten porukassa?

Liperin seurakuntaan perustetaan nuorten vaikuttajaryhmä. Ryhmään haetaan nyt liperiläisiä konfirmoituja nuoria ja yläikäraja on 29 vuotta. Tämä ensimmäinen ryhmä kootaan vapaamuotoisesti mutta seuraavan kerran kahden vuoden päästä pidetään vaalit. Ryhmään otetaan n. 8 nuorta.

Nuoret pääsevät vaikuttamaan asioiden valmisteluun ja päätöksentekoon sekä osallistumaan seurakunnan toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen. Ryhmän jäsenet pääsevät mukaan seurakunnan eri toimielimiin. Alussa on luvassa perehdytystä ja opastusta. Taru on ryhmässä mukana.

Jos kiinnostuit, niin ilmoittaudu mukaan Tarulle torstaihin 17.12 mennessä p. 0400 188812 tai taru.uimonen@evl.fi. Lisätietoja voipi myös kysyä.

Nuorille on oma tila ”olkkari” Ylämyllyn seurakuntatalolla, Katajapolku 1, 80400 Ylämylly. Nuorisotyöstä vastaa nuorisotyönohjaaja Taru Uimonen p. 0400 188812 taru.uimonen@evl.fi.

Jouluinen ilta