Seurakunnan uudet kotisivut on julkaistu!

Liperin seurakunnan uudet verkkosivut on julkaistu.

Uusien sivujen myötä Liperin seurakunta siirtyy käyttämään Suomen evankelis-luterilaisen kirkon yhteistä verkkopohjaa, erityisesti seurakuntien käyttöön räätälöityä Lukkari-järjestelmää.

Uusi sivusto löytyy entiseen tapaan osoitteesta liperinseurakunta.fi. Sivut skaalautuvat tableteille ja älypuhelimiin.

Vaikka sivusto on julkaistu ja suurin työ on saatu päätökseen, sivuja päivitetään ahkerasti lähiviikkoina.

Sivujen kehittämisessä tarvitaan myös palautetta, voit antaa palautetta palautelomakkeen kautta.

Matka Israeliin 23.10.2020 - 31.10.2020

1.10.2019 08.23

Liperin seurakunta järjestää 23.10.2020 - 31.10.2020 matkan Israeliin.

Matkan perushinta on 1399 , joka sisältää Finnairin lennot, majoituksen hyvätasoisissa hotelleissa Jerusalemissa ja Tiberiaassa, aamiaiset sekä illalliset. Retkien erillishinta on 350 . Seurakunta järjestää bussikuljetuksen kotimaan osalta.

Matkan vetäjinä toimivat Jari Uimonen, Ulla Pitkänen ja Tiina Åkerfeldt. Matkalla on myös paikallinen opas. Matkatoimistona palvelee Toiviomatkat.

Ilmoittautumiset Jari Uimoselle, puh. 0400 276 696 tai jari.uimonen@evl.fi.

Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitaan nimi, osoite, puhelinnumero ja mahdollinen sähköpostiosoite. Matkatoimisto kysyy passitiedot lähempänä ajankohtaa.

Lue lisää Israelin matkasta tai lataa pdf tästä linkistä.