Seurakunnan uudet kotisivut on julkaistu!

Liperin seurakunnan uudet verkkosivut on julkaistu.

Uusien sivujen myötä Liperin seurakunta siirtyy käyttämään Suomen evankelis-luterilaisen kirkon yhteistä verkkopohjaa, erityisesti seurakuntien käyttöön räätälöityä Lukkari-järjestelmää.

Uusi sivusto löytyy entiseen tapaan osoitteesta liperinseurakunta.fi. Sivut skaalautuvat tableteille ja älypuhelimiin.

Vaikka sivusto on julkaistu ja suurin työ on saatu päätökseen, sivuja päivitetään ahkerasti lähiviikkoina.

Sivujen kehittämisessä tarvitaan myös palautetta, voit antaa palautetta palautelomakkeen kautta.

Vapaaehtoistoiminnan ryhmä

26.5.2020 09.13

Vapaaehtoistoiminnan ryhmä

Hyvän tähen! on monitaitoinen ja ketterä Liperin seurakunnan diakonian vapaaehtoistoiminnan ryhmä. Hyvän tähen! -ryhmään voit tulla mukaan vaikkapa laulamaan, soittamaan, leipomaan tai auttamaan vanhusta pihatalkoisiin. Voit olla mukana yksittäisissä tempauksissa tai säännöllisemmin erilaisissa tehtävissä. Ryhmän kokoonpano vaihtelee toiminnan mukaan. Kenenkään ei tarvitse lähteä toimimaan yksin, työntekijä kokoaa ryhmän ilmoittautuneista ja on tarvittaessa mukana.

Hyvän tähen! -ryhmä toimii monipuolisesti lähimmäistemme parhaaksi. Toiminta lähtee liikkeelle ajankohtaisista diakoniatyön tarpeista ja diakonian kautta.
Mitä osaamista Sinä voisit tarjota? Tule mukaan - Hyvän tähen!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Hyvän tähen! -ryhmään diakoni Tuijalle p. 0400188813