Seurakunnan uudet kotisivut on julkaistu!

Liperin seurakunnan uudet verkkosivut on julkaistu.

Uusien sivujen myötä Liperin seurakunta siirtyy käyttämään Suomen evankelis-luterilaisen kirkon yhteistä verkkopohjaa, erityisesti seurakuntien käyttöön räätälöityä Lukkari-järjestelmää.

Uusi sivusto löytyy entiseen tapaan osoitteesta liperinseurakunta.fi. Sivut skaalautuvat tableteille ja älypuhelimiin.

Vaikka sivusto on julkaistu ja suurin työ on saatu päätökseen, sivuja päivitetään ahkerasti lähiviikkoina.

Sivujen kehittämisessä tarvitaan myös palautetta, voit antaa palautetta palautelomakkeen kautta.

Retki Oronmyllylle 15.8.2019 "Rakkaat roistot" - musiikkinäytelmään.

27.6.2019 13.26

Retki Oronmyllylle  "Rakkaat roistot" - musiikkinäytelmään. Matkamaksu 20€ + lippu 22€. Reitti: Liperin kirkon piha klo 14.30. Viinijärven linja-autoas. klo 14.50 ja Ylämyllyn Shell klo 15.10. Näytelmä alkaa klo 18.00. Ilmoittautumiset 9.8.  mennessä kirkkoherranvirastoon p. 0400 167400.