Virkistyspäivä omaistaan hoitaville ja hoidettaville

.

Polvijärven seurakuntatalolla os. Pappilantie 6, Polvijärvi. Ohjelmassa kahvitarjoilun jälkeen taikuri Timo Tiilikaisen stand up -Taikashow. Päivän päätteeksi kirkossa viikkomessu ja ehtoollinen. Virkistyspäivän omavastuu 5 euroa/hlö sisältää kahvit ja ohjelman. Kulkeminen omilla ja kimppakyydeillä. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu aiemmin ilmoitetusta! Voit ilmoittautua suoraan to 21.10.21 mennessä Merja Tanskaselle p. 044544244 tai merja.tanskanen@jnss-omaishoitajat.fi. Päivään osallistuminen ei edellytä virallista omaishoitajuutta eikä yhdistyksen jäsenyyttä.

Päivä toteutetaan yhteistyössä Outokummun ja Polvijärven seurakuntien sekä Joensuun seudun Omaishoitajat ry:n ja Siun Soten geriatrisen päiväkuntoutuksen kanssa.